Torbalı'nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesi; Avlu Torbalı!
Son yıllarda inşaat alanında büyük bir geli şim atağına kalan Torbalı, sektöründe markalaşmış firmaların ilgisini çekmeye de vam ediyor. Birbirinden başarılı yerel firmaların yanında kendilerini ülke çağında ispatlamış inşaat firmalarının yatırım için tercih ettiği Torbalı'da geçtiğimiz günlerde temeli atılan bir proje, oldukça ses getirecek yeniliklere sahip. Konut sektöründe öncü Nurem İnşaat, Torbalı'nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesini hayata geçiriyor.

YENİ HASTANENİN KARŞISINDA
Nurem İnşaat, Torbalı'nın alışveriş ve çarşı konseptli ilk projesini hayata geçiriyor. "Avlu Torbalı", ilçenin en merkezi yerinde, İzmir-Aydın Otoyolu ve Yeni İstanbul Otoyolu'na yakın konumdaki Avlu Torbalı, İzmir'e 30 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 20 km uzaklıkta bulunuyor. Yeni Devlet Hastanesi karşısı, Adalet Sarayı yanında yükselen bu prestijli proje, Bayındır ve Ödemiş'in İzmir'e bağlantı yolu güzergahında, İZBAN'a ise sadece yürüme mesafesinde.

KONUT, OFİSLER VE KEYİFLİ YAŞAM ALANLARI
İlçenin yeni buluşma noktası; Avlu Torbalı'da, 4'ü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam 6 blokta, 1+1,1+1 dubleks, 2+1,2+1 loft seçeneklerinden oluşan 237 konut ve 233 ofis yer alacak. Seçkin markalara aitmağaza ve restoranlara ev sahipliği yapacak olan Avlu Torbalı, 17 bin metrekarelik proje alanındaki 11 bin metrekarelik geniş peyzaj alanları, sosyal tesisleri, sauna, spor-fitness salo nu ve yüzme havuzu ile de göz kamaştıracak. Ofislerde merkezi ısıtma ve soğutma, konutlarda ise doğalgaz ve her daireye özel klima ayrıcalığı olacak. 15 bin metrekaresi kapalı olarak projelendirilen otopark alanları da projeli cazip kılan bir başka detay olarak dikkat çekiyor. 7/24 güvenlik, vale, ofisler için resepsiyon ve temizlik servisi hiz metinin verileceği Avlu Torbalı'da misafirhane ve toplantı salonları da bulunacak.

KONFORLU BİR YAŞAM İÇİN HER DETAY DÜŞÜNDÜK
Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı NuBettin Demir, 25 yıllık deneyimleri ile yurt içi ve yurt dışında 1 milyon metrekareyi aşan inşaat tecrübesine sahip olduklarına dikkat çekerek, "Bugüne kadar İzmir ve çevresinde 1.700'den fazla konut inşa edip, teslimi gerçekleştirdik. Avlu Torbalı da sahiplerinin konfor ve keyifle yaşadığı projelerimizin en önemlilerinden biri olarak ilçenin en prestijli yerinde yer alıyor. Rahat vehuzurlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü projemiz, şimdiden yoğun ilgi görüyor. " diye konuştu.

Büyük Torbalı Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özlem Üstündağ 1 yıl önce

Torbalı'nın böyle bir projeye tez zamanda ulaşmasını temenni ediyoruz.Sabırsızlıkla bekliyoruz.Tahmini ne kadar zaman sonra biter.

banner182

banner181