Toskana Ovacık Konutları tanıtıldı!
Ünlülerin gözde tatil mekanı Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Femetal A.Ş. tarafından hayata geçirilen Çeşme Ovacık'taki 'Toskana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi. Seçkin davetlilerin katıldığı özel gecede İtalya'nın Toskana mimarisinin esintilerinin yer aldığı her biri 800 ile 1000 metrekare arazide konuşlandırılmış 4 oda 1 salondan oluşan müstakim villanın tanıtımı yapıldı.


20 milyon liralık yatırım 


Proje Satış Direktörü Soner Ülker Çeşme'de yatırımlara devam ettiklerini dile getirdi. Toskana Ovacık Konakları'nı tamamlayarak toplamda 25 milyon liralık bir yatırıma imza attıklarını söyledi. Ülker, sonbaharda da Alaçatı'da yeni bir lüks konut projesine başlayacaklarını söyledi.



Kahraman Durak / Yeni Asır Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181