Trio Life Bornova nerede? İşte lokasyonu...
Mevaport İnşaat ve Fimar Holding imzası ile hayata geçirilen Trio Life Bornova projesi İzmir'in gelişen bölgesi Altındağ'da konumlanıyor. Proje Point Bornova'ya 600 metre, otogara 600 metre, Forum Bornova AVM'ye 3,8 kilometre, Konak'a 7,1 kilometre, Alsancak'a ise 5,7 kilometre mesafede yer alıyor.



İzmir Bornova'da konumlanan Trio Life Bornova projesinde 90 daire bulunuyor. Markalı konut projesi üreticilerinden Mevaport İnşaat ve Fimar Holding imzası taşıyan Trio Life Bornova projesi mimari olarak birleştirilmiş 3 bloktan oluşuyor.

1678 metrekare alanda inşa edilen Trio Life Bornova projesinde dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Trio Life Bornova projesi daire büyüklüklerinin detayları şu şekilde;
2+1 daireler 123 ve 132 metrekare
3+1 daireler ise 155 metrekare

Trio Life Bornova teslim tarihi? Tıklayınız.

Trio Life Bornova fiyat? Tıklayınız.

Trio Life Bornova iletişim!
Web: www.mevaport.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181