Türkiye Folkart Time reklam filmini konuşuyor!
Folkart Yapı'nın Bornova Yeni Kent Merkezi bölgesinde yükselecek olan yeni projesi Folkart Time, ilgi odağı oldu. Proje, farklı bir tasarımla, yeni bir anlayışla hazırlanan özel satış ofisiyle İzmirliler arasında merak yaratırken, reklam filmiyle de çok konuşuldu.

Ankara Caddesi üzerinde hayata geçecek ve insana zaman kazandıran bu özel projenin reklam filmi tüm Türkiye'nin ilgisini çekti. Özellikle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Folkart'm sosyal medya hesapları başta olmak üzere reklam filmi en çok izlenenler arasına girdi.

Folkart Time Projesi'nin reklam filminin çok beğenildiğini belirten Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart Time, zamanın iyi kullanılması hedeflenerek ortaya çıkmıştı. Reklam filmi de, 'zaman' temasını farklı bir biçimde işleyerek, ses getirdi" dedi.

Habertürk Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181