Ulukent Konfor Evleri'nde yaşam başladı!
Mobilya sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Çetmen, Menemen Ulukent'teki 'Konfor Evleri'yle konut sektörüne ısınıyor. İnşaat sektöründe ağabeyi Feyzullah Çetmen öncülüğünde ilerlemek istediklerini belirten Proje Yönetmeni Abdullah Çetmen, "Ulukent'teki proje, 4 bloktaki (her blokta 24 daire) 96 daireden oluşuyor. Metroya çok yakın bir konumdayız" dedi. Bu projeyi uygulamaya geçirirken farklı bir yöntem izlediklerini, önce inşaatı bitirip sonra satış aşamasına geçtiklerini belirten Çetmen, "Bizim için önemli olan, alıcının evini görerek satın almasıydı. Satışlarda yüzde 30'lu oranlara ulaştık. Projede yaşam başladı. Şu anda 63 dairemiz sahiplerini bekliyor. 6 katlı projede daire fiyatları 189 bin ile 249 bin lira arasında değişiyor" diye konuştu.

Yüzde 20 peşin+taksit
Abdullah Çetmen, yüzde 20'si peşin ödenmek koşuluyla 'Konfor Evleri'nden 15 taksitle konut edinilebileceğini söyleyen Çetmen, "Rahat bir ortamda, modern bir evde yaşamak isteyenleri Ulukent'teki projeye bekliyoruz." dedi. 

'En büyük sorun ruhsat'
İnşaat sektöründe İzmir'de her yerin gelişime açık olduğuna vurgu yapan Abdullah Çetmen, en büyük sorunu ruhsat aşamasında yaşadıklarını söyledi, imarı olan, her şeyi uygun arsaya karşın belediyelerin sorun çıkarabildiğini kaydeden Çetmen, "Prosedürleri daha hızlı şekilde yürütmek gerekiyor, inşaatta iddialı olacağız. Kent merkezinde daha kaliteli inşaatlar yapmayı planlıyoruz" dedi.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181