Urla Bağyolu Evleri satışa çıktı!
Osmanlı ve Rum mimarisiyla planlanan Urla Bağyolu Evleri satışa çıktı.

Vilların kendine özel bahçesi bulunan Urla Bağyolu Evleri'nin 4+1 villaları 174 metrekare, 2+1 daireleri 98 metrekare ile 100 metrekare olarak tasarlanıyor. Toplam 38 villadan oluşan Urla Bağyolu Evleri'nin 22 tanesi 4+1, 16 tanesi ise 2+1 daire seçeneğiyle tasarlanıyor. Üçgen Proje imzası ile daire büyüklüklerinin 98 ila 174 metrekare arasında değişim gösterdiği Urla Bağyolu Evleri'nde bahçelerin büyüklükleri 50 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

2+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Urla Bağyolu Evleri​ İzmir'in Urla ilçesinde yükseliyor. 19 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Urla Bağyolu Evleri'nin ortak kullanım alanları arasında meyve bahçeleri, açık yüzme havuzu, kafeterya alanları ve 68 araç kapasiteli açık otopark imkanı yer alıyor.

Urla Bağyolu Evleri nerede? Tıklayınız.

Urla Bağyolu Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Urla Bağyolu Evleri fiyat? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181