Viltur Villa Saray projesi ne zaman teslim?
Viltur Villa Saray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Viltur Villa Saray projesi teslim tarihi 2020 sonu olarak planlanıyor.

251 adet 1+1 ve 72 adet 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Viltur Villa Saray projesi tek taban üzerinde konut, ofis ve dükkandan oluşacak. 

İzmir Bayraklı'da yükselecek olan Viltur Villa Saray projesi iki kuleden oluşacak. Karma konseptte inşa edilecek Viltur Villa Saray projesinin ilk kulesinde konut ve ofis, ikinci kulesinde ise sadece ofis bulunacak.

38 adet ofis, 323 adet konut ve 92 adet dükkanın yer aldığı Viltur Villa Saray projesi toplamda 15 kattan oluşacak. Geniş sosyal donatı alanları bulunan Viltur Villa Saray projesinde toplam bin 176 kişinin yaşayacağı öngörülüyor.

22 bin 540 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinin kapalı otoparkında;1. kattaki otoparkında 494 araç (468 araç, 26 engelli araç), 2. kattaki otoparkında 498 araç (471 araç, 27 engelli araç), 3. kattaki otoparkında ise 369 araç (349 araç, 20 engelli araç) kapasitede yer alıyor.

Viltur Villa Saray projesi nerede? Tıklayınız.

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181