Viltur Villa Saray projesinin detayları!
22 bin 540 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinin detayları belli oldu.

Toplamda bin 176 kişinin yaşayacağı öngörülen Viltur Villa Saray projesi tek taban üzerine oturtulan iki kuleden yer alacak. İlk kulede konut ve ofisbulunan Viltur Villa Saray projesinin ikinci kulesinde ise sadece ofis bulunacak. Karma konseptte inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinde 438 adet ofis, 323 adet konut ve 92 adet dükkan bulunuyor.

Viltur Villa Saray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Viltur Villa Saray projesi toplamda 15 kattan oluşacak. Konut, ofis ve dükkanın yer aldığı Viltur Villa Saray projesinde 251 adet 1+1 ve 72 adet 2+1 daire seçeneklerinden oluşan 

İzmir Bayraklı'da inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinin kapalı otoparkında;1. kattaki otoparkında 494 araç (468 araç, 26 engelli araç), 2. kattaki otoparkında 498 araç (471 araç, 27 engelli araç), 3. kattaki otoparkında ise 369 araç (349 araç, 20 engelli araç) kapasitede yer alıyor.

Geni sosyal donatı alanlarına sahip olan Viltur Villa Saray projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Viltur Villa Saray projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Viltur Villa Saray projesi nerede? Tıklayınız.

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181