Vourla Konakları İzmir'in merkezinde yükseliyor!
Hiray Yapı'nın İzmir'in Urla ilçesinde hayata geçirdiği Vourla Konakları, kent merkezine sadece 35 kilometre uzaklıkta eşsiz bir yaşam imkanı sunuyor. Projeyi hayata geçiren Hiray Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Demir, Vourla Konakları'nda modern ve geleneksel mimariyi bir araya getirdiklerine dikkat çekerek, 'Vourla Konakları'nda şehrin gürültüsünden uzak ama kente yakın kalmayı başarmış, özlemini duyduğumuz kaliteli yaşamın anahtarını yarattık. Burada ortaya ortaya çıkardığımız sadece bir ev değildir. Konaklarımız yeşil ile mavinin buluşturduğu eşsiz bir cennet köşede. Sade görüntüsüyle saklı bir bahçe gibi' diye konuştu.

GÜVENİLİR MALZEME

'Akıllı ev' özelliklerine sahip Vourla Konakları, güvenli site duvarları, lüks aydınlatmaları ve bölgenin dokusuna tam uyumlu peyzaj düzenlemesiyle saklı bir bahçenin içerisinde yer alıyor. Ahşap görünümü ve taş bloğu tonlarını lamine parkesiyle buluşturan salonda, mimari estetiğe dönüştürülmüş. A ve B tipi olmak üzere 318 ve 336 metrekare kullanım alamna sahip konaklarda, banyo, evin genel atmosferine uygun olarak dizayn edilmiş. Evin geneline hakim olan ahşap tonlarının ve doğal taş görünümlerinin yansımasını burada gözlemlemek mümkün. Vourla, mutfakta ise modern çizgileri geleneksel tasarımla birleştirmiş. Mutfak, aynı zamanda en güvenilir markalarla donatılmış.

EN BÜYÜKLERİ ARASINDA

30 yıldır yer aldıkları sektörde çok önemli projelere imza attıklarım ifade eden Cafer Demir, uzun yıllar Türkiye'nin dört bir yanında kamu için projeler ortaya koyduklarını hatırlatarak, "Son yıllarda ise konut sektörüne ağırlık vermeye başladık. Kamudaki deneyimimizi, konut sektörüyle kentsel dönüşüm alanına taşıyoruz. Ege Bölgesi'nin en büyük projelerini 2016 yılı içerisinde hayata geçireceğiz. Heyecan verici projeler çok yakında" dedi.

Habertürk Egeli Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181