Yücesoy'dan İzmir'e 4 proje daha geliyor!
Türkiye ekonomisine güvenerek yatırımlarına devam eden Yücesoy Mühendislik İzmir'de 4 yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Studio City ve Park Yücesoy projeleri ile dikkat çeken Yücesoy Mühendislik yeni projeleri ile Seyrek'te 300 konut, Menemen'de 391 konut, Villakent'te 140 konutun yanı sıra önümüzdeki yılbaşında Bornova'da 200 konut yapmayı planlıyor.

Toplam 4 blok, 144 daireden oluşan Studio City projesi Yücesoy Mühendislik'in tüm projeleri gibi lokasyon avantajı ile ilgi görüyor. İzmir'in gelişen ve değerlenen bölgelerinden Seyrek'te 4. etabına devam edilen Studio City az katlı site yapısıyla dikkat çekiyor. Ege’nin yeni Yüksek Öğrenim bölgesi olan Seyrek’te Gediz Üniversitesine yürüme mesafesinde, Katip Çelebi Üniversitesine 10 dakika, otoban bağlantısı ile Karşıyaka Mavişehir’e 15 dakika, Menemen, Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli gibi pek çok yere hemen ulaşılabilir yakınlıkta konumlanıyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181