Yunusoğlu İnşaat'tan Çeşme Dalyan Prestige'de yaşam başladı!
Yunusoğlu İnşaat A.Ş. kalitesi ile Çeşme'de gerçekleştirilen Dalyan Prestige'de yaşam başladı. Dalyan Prestige'de her bir ayrıntının düşünüldüğünü ve bambaşka bir hayatm kapılarını araladıklarını belirten Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "Çeşme Dalyan'da çok özel bir projeyi hayata geçirdik. İlçenin hiçbir yerinde bulunmayan sessiz ve sakin bir yaşam alanı tasarladık. Duyularınızı harekete geçiren tertemiz bir denizin kıyısında lüksün sınırlarını zorladık, adeta tanımını değiştirdik" dedi.

Yunus Yunusoğlu imzasını taşıyan ve lüks yaşamın yeniden tanımlandığı Dalyan Prestige projesi, Çeşme Dalyan'da, Sakızlı Köyün tam kalbinde yer alıyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği Yunus Yunusoğlu tüm projelerinde, inşaat sektörüne yön veren Yunusoğlu güvencesi ile sunulan Dalyan Prestige, sessiz, sakin ve huzur dolu bir yaşam vadediyor.

MERKEZE 5 DAKİKA MESAFEDE
Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: "İlk bakışta hemen fark edilen geniş ve ferah yaşama alanlarından oluşan mimari tasarımı, Yunusoğlu İnşaatın yüksek kalite standartlarında inşa edilmiş yapısı, denize sıfır eşsiz konumu ve doğal güzellikleriyle gerçekten çok zarif bir proje Dalyan Prestige. Üstelik en popüler eğlence mekanlarına ve Çeşme merkeze 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Sizlere ise bu keyfin yanı sıra doğanın, eğlencenin ve denizin, kısacası hayatın tadını çıkarmak kalıyor."

7 farklı tipte 30 villa
Toplam 20 bin metrekare alanda 3+1'den 5+1'e 7 farklı mimari tipte, tamamı 250-500 metrekare arasında değişen çok özel 30 villadan oluşan proje, özel peyzajı, bağımsız bahçeleri, kendine ait kumsalı, iskelesi, yüzme havuzlan ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Dalyan Prestige, Ayayorgi koyuna 3, Çeşme Marina'ya 6, Dalyan merkeze ise 2 dakikalık mesafede bulunuyor.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181