Mahall Bomonti İzmir'de Örnek Daire ve Ofisler hazır!
Görkemli Körfez manzarası, konforlu konutları, uluslararası standartlarda ofisleri, sosyal donatı alanları ve eşsiz konumuyla İzmir’in yeni yaşam alanı Mahall Bomonti İzmir projesi hızla ilerliyor. Öncü mimarlık ofisleri Epig Mimarlık, Tarkan Önal Design tarafından tasarlanan Mahall Bomonti İzmir örnek ofis ve daireleri tamamlandı. Örnek ofis ve daireler, ulusal medya ve sektörel portalların emlak editörlerinin katıldığı bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Mahall Bomonti İzmir’de sektörlerinin en iyisi, dünya çapında ödül sahibi lider mimarlık ve mühendislik ofisleriyle çalışıyoruz. Örnek dairelerimiz, standardı ne kadar yükselttiğimizi açıkça gözler önüne seriyor. Güzel İzmir’in güzelliğine güzellik katacağına inanıyoruz” dedi.

Mahall Bomonti İzmir projesinde, bir örnek ofis ve üç örnek daire; 1912 yılında inşaa edilen Bomonti Tesisleri’nin içinde restore edilen tarihi bina içinde İzmirliler’in beğenisine sunuldu. Örnek ofis ve daireler, nitelikli ve özgün çalışmalara imza atan Tarkan Önal Design tarafından özenle tasarlandı.

Ferah ve dinamik ofisler
Çağdaş teknolojinin gereksinimi olan tüm ihtiyaçlara rahatlıkla cevap verebilen ofisler, fonksiyonel alanlardaki gün ışığını verimli kullanarak ferah, dinamik ve yaratıcı kurguda tasarlandı. Ayrıca, dileyen ofis sahipleri için; farklı kavram ve ihtiyaçlara yönelik dekorasyon paketleri de düşünüldü.

Hayatı kolaylaştıran 1+0 ve 1+1 daireler
Açık ve koyu tonlardaki renk kombinasyon seçeneklerinin,estetik tasarımlar ile desteklendiği daireler, günlük hayat akışını kolaylaştıran tüm fonsksiyonel çözümleri de bünyesinde topluyor ve kullanıcısına sunuyor.

3+1 loft dairelerde ayrıcalıklı yaşam
Kendine özgü ve nitelikli dekorasyon seçimlerinin yanı sıra, pastel ve canlı renklerin birbiriyle uyum içerisindeki dengeli tarzıyla da ayrıcaklıklı yaşamlar sunan loft daireler; yüksek tavanla iç mekanda kullanıcılarına ferahlık hissini, geniş pencereler sayesinde ise, şehrin eşsiz panaromik manzarasını sunuyor.

Mudo’dan, Mahall Bomonti İzmir için özel tasarım
Mahall Bomonti İzmir’deki, tamamıyla mobilyalı teslim edilecek 1+0 daireler Mudo tarafından özel olarak tasarlanan ürünlerle döşendi. En üst düzey seviyedeki konforun; renk, doku ve çağdaş tasarım ile buluştuğu dairelerde, farklı coğrafyaların stil ve yaşam tarzlarından ilham alınarak her detay dikkatle düşünüldü.

Tüm rezidanslarda Divan konforu yaşanacak
Muhteşem manzarasıyla eşsiz bir keyif sunan Mahall Bomonti İzmir’deki konutlarda, Divan konforu yaşanacak. Projedeki tüm rezidanslar Divan markasıyla işletilecek. Divan’ın 60 yıla uzanan köklü otelcilik deneyimiyle 5 yıldızlı hizmet alacak. Mahall Bomonti İzmir, kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı. Mahall Bomonti İzmir’de konforlu bir yaşam için her şey özel olarak tasarlandı. Açık ve kapalı havuz, spa, fitness merkezi, tenis kortları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılarıyla Mahall Bomonti İzmir, çalışanlar, yaşayanlar, her yaştan sakinleri için farklı sosyal seçenekleri bir arada barındırıyor.

Tamamıyla mobilyalı teslim edilecek stüdyo daireler yoğun ilgi görüyor. Biri 58 katlı, 9’u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 470 konut, 572 ofis, 30 ticari birim bulunuyor. Proje 1+0 ‘dan 3+1’e kadar geniş alternatifler sunuyor. Tamamıyla mobilyalı ve otel konseptinde teslim edilmesi planlanan 1+0 daireler yoğun ilgi görüyor.

Kule Ofisler
55’ten 210 metrekareye, 29 ile 57. Katlar arasında yer alan kule ofisler, 3,80 metre tavan yüksekliği, açılan camları ve panoramik Körfez manzarası ile iş dünyasında yeni bir bakış açısı getiriyor.

Loft Ofisler
4 ve 5’inci kata konumlandırılan loft ofisler, 480–530 metrekare aralığındaki genişliği, bölgesel çift kat 8 metre yüksekliğindeki tavanları ve geniş terasları ile İzmir'de bir ilke imza atıyor.

Teras Ofisler
70 ile 530 metrekare aralığında değişen ölçülerde, 4 metre tavan yüksekliği, geniş teras ve bahçeleri, komple açılan camları ile teras ofisler işten ziyade bir yaşam alanı sunuyor.

Tüm birimlerde ortak özellikler
Özel lobi
Kapalı otopark
Ofislerden tarihi binaların yer aldığı meydana direkt ulaşım.
Seyir Terası

Muhteşem manzarası ve sosyal donatı alanlarıyla benzersiz
Muhteşem manzarasıyla eşsiz bir keyif sunan Mahall Bomonti İzmir, özgün konseptiyle İzmir’de birçok ilki de bir arada sunacak. Mahall Bomonti İzmir, kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı. Mahall Bomonti İzmir’de konforlu bir yaşam için her şey özel olarak tasarlandı. Açık ve kapalı havuz, spa, fitness merkezi, tenis kortları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılarıyla Mahall Bomonti İzmir, çalışanlar, yaşayanlar, her yaştan sakinleri için farklı sosyal seçenekleri bir arada barındırıyor.

Yolların kesiştiği noktada yaşamı çok kolaylaştıracak
Mahall Bomonti İzmir, kentin kalbinde tüm yolların kesiştiği çok özel konumuyla yaşamı çok kolaylaştıracak. Mahall Bomonti İzmir, Alsancak ve Kordon’a bir adım uzakta. Konak ve Karşıyaka’ya birkaç dakikada ulaşım imkânı sağlıyor. Metro istasyonu sadece 400 metre. En uzağı 8 kilometre tam 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin tam merkezinde. Öte yandan Urla 20, Çeşme 35, Manisa 25, Aydın 40 dakika uzaklıkta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181