TOKİ İzmir Kemalpaşa projesi geliyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii'nde 679 adet konut inşa edilecek.

TOKİ İzmir Kemalpaşa konutlarının ihalesi 19 Eylül 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kapsamında 22 adet ticaret, 1 adet camii , 1 adet 16 derslikli ilköğretim okulu ve 1 adet 16 derslikli ortaöğretim okulu bulunuyor. Ayrıca proje kapsamında çevre düzenlemesi ve altyapı yapışması yapılıyor. Projede gelir tipi ve daire seçenekleri önümüzdeki günlerde belirlenecek.


TOKİ ayrıca İzmir Tire'de 2 dairenin kurasız açık satışı içinde başvuruları bu gün başlattı. TOKİ İzmir Tire'de satışa sunulan 2 daire 3+1 tipine ve 106,63 metrekare büyüklüğe sahip. En düşük konut fiyatının 164, 420 TL olduğu daireler için 7 Ağustos ve 29 Eylül tarihleri arasında başvurusu sırası önceliğine göre başvurular alınıyor.

TOKİ İzmir Çeşme 1. Etap konut projesinde ise daire teslimleri tamamlanmış durumda.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181