TOKİ İzmir Kınık kura sonucu!
TOKİ İzmir Kınık kura sonuçları Aralık 2017 için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Kınık İlçesi’nde inşa edilen projede 137 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi. Kura töreni 29 Eylül 2017, Cuma günü Kınık Öğretmenevi Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Yükseklikleri zemin +2 olan konutların 41’i 2+1,  96’sı ise 3+1 planında inşa edildi. Projede konutların yanı sıra ticaret merkezi ve cami bulunuyor. 2+1 planındaki konutlar 115.000 TL’den, 3+1 planındaki konutlar ise 168.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve vatandaşlarımızın ödemelerinde kolaylık sağlamak için alternatifli peşinat, vade seçenekleri ile satışa sunuldu.

Yatay mimari anlayışla oluşturulan projede, geleneksel konutlarda yer alan mimari cephe elemanları modernize edildi.  Bina cephelerinde zemin kat seviyesinde yöresel doğal taş kaplamalar, söveler ve payandalar kullanıldı. Çatılarda ve cephelerde Türk evini yansıtan çıkmalar yapıldı. Blok yerleşimleri yapılırken ortak kullanıma açık yeşil alanlar oluşturuldu. Projeyle nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezi hedeflendi.

TOKİ İzmir Kınık C1 tipi kura sonucu için tıklayınız.
TOKİ İzmir Kınık B1 tipi kura sonucu için tıklayınız.
TOKİ İzmir Kınık 3+1 tipi kura sonucu için tıklayınız.
TOKİ İzmir Kınık 2+1 tipi kura sonucu için tıklayınız.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181