TOKİ ve Torbalı Belediyesi'nden arsa takası!
Torbalı'nın en değerli alanı kabul edilen Sağlık Meslek Lisesinin de aralarında bulunduğu 21 bin 310 metrekarelik yer TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi'ne arsa karşılığı takas edildi. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 26 Mayıs'ta karşılıklı tapu işlemlerini yapacaklarını açıkladı. Türkiye'nin en büyük çevre yatırımlarından biri olan 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi'nin Torbalı'da hızla devam ettiğini belirten Başkan Görmez şöyle konuştu:

"Kısa süre önce de Devlet Demir Yollarına ait ilçe merkezindeki 15 bin metrekarelik çok değerli binalanın belediyemize devri yapıldı. Cumhuriyet, Alpkent ve Ertuğrul mahallerinin birleştiği üçgen alan DDY için vagon onarım atölyesi olarak tasarlanmıştı. Devir işlemleri tamam. Şimdi ise ilçemizin tam merkezinde 21.310 metrekarelik bir alanı daha TOKİ'den arsa takas yoluyla ilçemize kazandırdık. Burada uygulayacağımız projeyi kamuoyuyla paylaşacağız. Bu üç projede sadece İzmir'e değil, Türkiye'ye örnek olacak büyük bir değer ve kazanımdır."

9 Eylül İzmir Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181