Kahramanmaraş Belediyesi peyzaj düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi peyzaj düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ederek şehrimizin güzelleşmesi adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen peyzaj çalışmalarında şehrimize bir çok meydan, refüj ve kavşak kazandırılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi girişinde ve köprülü kavşakta bir peyzaj çalışmasına daha başlandı.

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 13 bin metrekare alan üzerinde yapılmakta olan çalışmalar tamamlandığında mükemmel bir görüntü ortaya çıkacak. Konu ile ilgili olarak Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Sütçü İmam Üniversitesi Girişi Refüj Ve Köprülü Kavşak Peyzaj Projesi kapsamında; 12 bin 358 metrekare alanda havuz yapımı, ahşap deck döşeme, dolamit döşeme, ahşap kütükler ve LED aydınlatmalı peyzaj sınırlayıcılar kullanılarak kuru peyzaj çalışması, bitkilendirme, sıhhi tesisat ve aydınlatma çalışmaları yapılacaktır. Ayrıca üniversite giriş kapısının sağ ve sol kısmına görsel peyzaj çalışması ve madalyalı “Kahramanmaraş”  ve kalp figürü içerisine “ Büyükşehir” yazısı yazılacaktır” denilerek bilgi verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181