Kahramanmaraş Belediyesi yeni yollar yapıyor!
Ekinözü’nde konkasör kuran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan filler üretimi yapıyor bir taraftan da Ekinözü-Alişar Grup Yolunda filler döşeme ve zemin sağlamlaştırması yaparak asfalta hazırlık yapıyor. Büyükşehir Belediyesi daha önce 4-5 metre genişliğinde olan yolda 2016 yılı itibariyle genişletme çalışmalarına başladı ve yol genişliğini 9 metreye çıkardı. 28 kilometre uzunluğunda olan yolda şu anda zemin sağlamlaştırma ve filler malzeme çekimi çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince malzeme çekimi ve filler seriminin ardından yolda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlanacak. 2017 yılının sonuna kadar özellikle de grup yollarında asfaltsız yol bırakmamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181