TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık'ta ön başvurusuz konut yapacak!
Daha önce ön başvuru ile 207 adet yapılması planlanan Toki Konutları şartların ağır olması sebebi ile ilgi görmemiş ve iptal edilmişti. Kararın ardından harekete geçen Pazarcık Belediyesi Yukarı Pazarcık Alıçtepe Mevkinde 78 bin metrekarelik dev alanı TOKİ'ye tahsis etti.

Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, "Ankara'ya yapmış olduğumuz ziyaretlerde önemli temaslar da bulunduk. Bunlardan bir tanesi de TOKİ içindi. Ankara'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığında İdare Başkanı M. Ergün Turan'ı, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç'i, Milletvekillerimiz Dr.M.İlker Çitil, M.Uğur Dilipak, İmran Kılıç ve Nursel Reyhanlıoğlu ile birlikte ziyaret ettik.Yaptığımız görüşmeler sonucu ilçemize kazandırdığımız 140 adet TOKİ konutlarının Alıçlı Tepe mevkinde 78 bin metrekarelik belediyemiz arazisine yapılmasına karar verildi.Yerin tahsisini Pazarcık Belediyesi olarak gerçekleştirdik.Yapılacak olan 140 Konutun temeline ilk kazmayı eylül ayında vuruyoruz.Bu büyük projenin ilçemize kazandırılmasında büyük gayret gösteren İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kahramanmaraş Manşet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ugur borazan 6 yıl önce

benimde evim yok tokiye yazilmak istiyorum bide onden ne kadar pesinat veriliyo ogrenmek istiyorum pazarcikta oturuyorum kiradayim

Avatar
Nurcan sahata 2 yıl önce

banner182

banner181