TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 119 konutun başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kahramanmaraş Türkoğlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 64 adet alt gelir grubu ve 55 adet standart olmak üzere toplam 119 adet konutun başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor.

18 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek olan TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Türkiye genelinde yer alan tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 

ALT GELİR GRUBU BAŞVURU ŞARTLARI:
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Kahramanmaraş il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, 
- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç
4. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,
- Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-₺ olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-₺ olması gerekmektedir.)
6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ : Başvuru sahipleri;
1. Başvuru Formu kategorisine göre T.C Ziraat Bankası A.Ş. Kahramanmaraş Şubelerinden 2 nüsha olarak temin edilecektir.
2. Aşağıda yer alan belgeler ve Başvuru Formu ile birlikte 08-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş. Kahramanmaraş Şubelerine başvurulacaktır. Başvuru Formları Banka tarafından kategorisine göre numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir.
3. Başvuru işlemleri sırasında 2. Kategori, 3.Kategori ve 3.Kategori alıcı adaylarından başvuru sırasında 1.000-₺ başvuru bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Başvuruların kabul edileceği yer : T.C Ziraat Bankası A.Ş. Kahramanmaraş Şubeleri

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER : Başvuru sahipleri;
1. Nüfus Cüzdanı fotokopisini, Ayrıca,
- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumundan alacakları “Belgeyi”
- Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir.

Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir. 

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura tarihi için tıklayınız.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu standart konut satış duyurusu için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman 6 yıl önce

Ben TOKİ Türkoğlu dan ev sahibi olmak istiyorum nasil başvuru yapabilirim

Avatar
Hasan kara 7 yıl önce

Ben hangi blok numara kaç kaçıncı kat öğrenmek istiyor
Um

banner182

banner181