Karaman Piri Reis Vadisi'nde 166 konut satışa çıkarıldı!
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ tarafından yaptırılan Piri Reis Vadisi projesinin ilk etabının tamamlanmak üzere olduğunu bildirerek, konut satışlarının 17 Ekim ve 8 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacağını söyledi. Başkan Çalışkan 1. Etapta 166 konutun satışa çıkarılacağını belirterek: "Karaman tarihinin en prestijli konut projelerinden biri olan Piri Reis Vadisi projesinde ilk etap çalışmaları tamamlandı.

1. Etaptaki 166 konut, 17 Ekim8 Kasım tarihleri arasında satışa çıkacak. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız bu tarihler arasında Halk Bankası şubelerine giderek başvurularını yapabilecekler. Müracaatlar; Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin başvuruları, En az yüzde 40 Engelli vatandaşların başvuruları ve diğer konut alıcı adaylarının başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek. Proje kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olması durumunda ise noter huzurunda 15 Kasım 2016 tarihinde kura çekilecek" dedi. Satış ve konutlar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Türkiye Halk Bankası A.Ş. şubelerine ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) adresine başvurabilecek. 

Anadolu'da Bugün Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahar 7 yıl önce

Hep zenginlere cikarevleei olanlara iki uc maais alanlara cikar. Fakirler baksin otursun adeletsiz bi dunya

banner182

banner181