TOKİ Karaman Merkez Kırbağı 492 konutun başvuruları bu gün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Karaman Merkez Kırbağı 515 konut projesi kapsamında inşa edilen 3+1 konut 211 adet, 2+1 konut 255 adet ve 1+1 konut 26 adet kuralı satış yöntemi ile satışa çıkacak.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları ne zaman başlıyor?
TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuru tarihi 13 Kasım 2017'de başlayıp 24 Kasım 2017'ye kadardevam edecek.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları nereye yapılacak?
TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Tüm Şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacak. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181