TOKİ'nin Karaman'daki 515 konutunun ihalesi yapıldı!
17 Kasım, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor. Yükseklikleri zemin+4 olan konutların 26’sı 1+1, 255’i 2+1 ve 234 ise 3+1 planında inşa edilecek.

Karaman İlinin yeni cazibe merkezi Kırbağı Mahallesi’nde inşası yapılacak proje yerel mimari tasarım anlayışının en güzel örneklerinde biri olup, konutlar geleneksel yerleşim dokusundan izler taşıyacak. Sokak ve bu sokaklara bağlanan avlular, bu avlulara açılan yapılar yerleşim kurgusunu oluşturuyor. Yatay mimaride tasarlanan projede, modern mimari anlayış hâkim kılınarak geleneksel konutlarda yer alan mimari cephe elemanları modernize edildi. Ayrıca projede uzun yürüyüş ve bisiklet yolları da oluşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şerife 7 yıl önce

Çok iyi olur yapılırsa ALLAHİM bu seferinde bari Bize de çıkar hayirlisindan. ALLAHİM evi olmayan herkese çıksın insAllah

banner182

banner181