Özmat Premium projesi nerede? İşte lokasyonu...
Kastamonu konut projeleri arasında bulunan Özmat Premium projesi nerede sorusunun cevabı belli oldu. 3 bloktan oluşan Özmat Premium projesi Kastamonu'da Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yükseliyor.

Alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan Özmat Premium projesi devlet hastanesi, otobüs terminali ve üniversiteye yakın konumda konumlandırılıyor. Daire büyüklüklerinin 115 ila 155 metrekare arasında değişim gösterdiği Özmat Premium projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor.

11 dükkanın bulunduğu Özmat Premium projesinde 2+1 daireleri 115 metrekare, 3+1 daireleri 131.15 metrekare ile 155.40 metrekare olarak 2 farklı seçenekle planlanıyor. 111 konuttan oluşan Özmat Premium projesinde basketbol sahası, çocuk parkı ve açık otopark gibi imkanlar yer alıyor. Özmat Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Özmat Premium projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Özmat Premium projesi fiyat için tıklayınız.

Özmat Premium projesi teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181