Kastamonu'da TOKİ emekliye özel 200 konutun kurası çekildi!
Başvuruları 14 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında alınan konutların hak sahiplerini belirlemek amacıyla Kastamonu Belediyesi Nikâh ve Konferans Salonu’nda noter huzurunda kura çekilişi yapıldı. Emeklilerin yoğun ilgisi nedeniyle salon dışında da görüntülü sistem kurularak kuranın takip edilmesi sağlandı.

“En çok ihtiyacı olana çıksın”
İlk kurayı Kastamonu Vali Vekili Aytekin Yılmaz çekti. Yılmaz, “TOKİ’ye bu imkânı sağladığı için teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun, en çok ihtiyacı olana çıksın” dedi.

Kastamonu’nun yaşlı ve emekli bakımından Türkiye’de ikinci sırada geldiğini hatırlatan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, “Özellikle emeklilerimizin konut sahibi olmaları bizler için büyük önem taşıyor. Kurada ismi çıkmayan emeklilerimiz üzülmesin. Çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ, bu konuya da ciddi manada sıcak bakıyor” diye konuştu.

“Kalbim sevinçten çıkacak gibi oluyor”
Kurada adı çıkan Süleyman İsbat da TOKİ’nin emeklilere yönelik yaptığı bu projesinden dolayı çok mutlu ve memnun kaldığını belirtti. İsbat, “Araç ilçesine bağlı İğdir Köyü’nden geldim. İstanbul’da işçi emeklisiyim. Emekli olduktan sonra memleketime geldim. Evim köyüm yoktu zaten Allah devletimizden razı olsun, bizi ev sahibi yaptı. Ben bu sevinci anlatamam, kalbim sevinçten çıkacak gibi oluyor, hala tesiri geçmedi” dedi.

Kura sonucu tam liste için tıklayınız.

TOKİ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181