TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşme tarihi ne zaman?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kastamonu Tosya 2. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen 262 adet konutun sözleşmeleri bu gün imzalanmaya başlıyor.

2+1 ve 3+1 tipi Asil Konut Alıcıları Sözleşme Programı 07 Ağustos- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup; asil hak sahipleri kendilerine belirtilen gün ve saatte bankada hazır bulunacaklardır. Ekte yer alan program çerçevesinde sözleşme imzalama işlemleri saat 09:00’da başlayacak olup; kişiler kendi imkanları ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tosya Şubesine ulaşım sağlayacaklardır.

Banka’ya giderken;
T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarası (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacak).
Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge.

B1 tipi konut alıcıları, Tosya Belediye Başkanlığı tarafından imzalatılan Başvuru Formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır. (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacaktır.).

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşme programı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serpil dilek 6 yıl önce

Bizde aldık bu tokiden 3+1 ama hala anahtar teslimi yok üstelik taksit ödüyoruz hem oturduğumuz ev kira hem buranin taksidi söyleyin bakalım nasıl.gecinelim maduruz arıyoruz kimse birşey bilmiyo sizi şikayet edeceğim

Avatar
Serpil 6 yıl önce

Bizde aldık bu tokiden 3+1 ama hala anahtar teslimi yok üstelik taksit ödüyoruz hem oturduğumuz ev kira hem buranin taksidi söyleyin bakalım nasıl.gecinelim maduruz arıyoruz kimse birşey bilmiyo sizi şikayet edeceğim

Avatar
Serpil 6 yıl önce

Bizde aldık bu tokiden 3+1 ama hala anahtar teslimi yok üstelik taksit ödüyoruz hem oturduğumuz ev kira hem buranin taksidi söyleyin bakalım nasıl.gecinelim maduruz arıyoruz kimse birşey bilmiyo sizi şikayet edeceğim..

banner182

banner181