Fuzul Grup Kayseri'de Fuzulev şubesi açıyor!
Kayserililer de Fuzul Grup'un markası FuzulEv ile konut hayallerini kolayca gerçekleştirecekler. 1992 yılında Türkiye'de ev sahibi olmayan kimse kalmasın diyerek yola çıkan FuzulEv'in kira öder gibi uygun taksitle ödeme sistemini Türkiye çapında yaygınlaştırmaya devam ediyor. Fuzulev, her ay açtığı yeni şubelerle binlerce aileyi ev hayaline kavuşturuyor.

FuzulEv Türkiye'nin pek çok noktasında açtığı şubelerin bir yenisini gelişmiş sanayisi ve şehirciliğiyle örnek olan Kayseri'de açıyor. Kayseri'de kısa sürede büyümek isteyen Fuzulev, şehrin en işlek noktasında yer alıyor. Son Kayseri şubesiyle Fuzulev, 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Faizsiz sisteminin uygulandığı FuzulEv, herkesin bütçesine uygun dört farklı ödeme alternatifi sunuyor: "Çekilişli Kira Destekli Sistem", "Vade Ortası Sistem", "Peşinatlı Erken Teslim Sistemi", "Ara Ödemeli Sistem". FuzulEv'i ön plana çıkaran bir diğer özelliği ise kişileri belli bir projeye hapsetmeyerek Türkiye'nin her yerinden ev sahibi yapması. Böylece, isteyenler kısa sürede uygun taksitlerle hayal ettiği eve kavuşmuş oluyor. 

Büyük Kayseri Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181