Kayseri'de ulaşımı rahatlatacak projeler devam ediyor!
Büyükşehir Belediyesi Kayseri'de ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Ulaşım Master Planı Sunumuna Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra ilçe belediye başkanları ve bürokratlar katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan Ulaşım Master Toplantısı'na  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve bürokratlar iştirak etti. Başkan Mustafa Çelik,  gerçekleştirilen sunumda Ulaşım Master Planı'nda gelinen son durumu, yapılan anketler ve çıkan sonuçların değerlendirileceğini belirtti.  Orta ve uzun vadede yapılması gereken çalışmaları değerlendiren Başkan Çelik, " Yapılan anketler, anketlerin sonunda çıkan datalar ve kısa, orta, uzun vadede yapılması gereken işleri görüşeceğiz. Bu konuda özellikle İlçe Belediye Başkanlarımızın da görüşüne, fikirlerine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Anayurt ve Erkilet Raylı Sistem Hattının son halini gözden geçirmek istiyoruz. Ayrıca 4 ya da 5 tane yapmayı planladığımız katlı kavşaklarımız var" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181