Kayseri Melikgazi'de Taha Carım Bulvarı'nın 5. etabı başladı!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Taha Carım Bulvarı 5. Etabının alt yapı çalışmasının tamamlandığını ve asfaltlanması ile alternatif bir yol olarak şehrimize kazandırılacağını söyledi. 
 
Ekonomiye ve sosyal yaşama da katkı sağlayacak…
Taha Carım Bulvarının alternatif yolun ekonomiye ve sosyal yaşama da katkı sağlayacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak Taha Carım Bulvarı 5. Etap yol çalışması devam ediyor. Alt yapısı tamamlandı ve bunun için 20 bin ton alt yapı malzemesi kullanıldı. Ömüzüdeki günlerde asfaltlanarak hizmete açılacak. 5 etap 2500 metre uzunluğundadır. Toplam 7000 metre uzunluğunda 25 metre genişliğindeki Taha Carım Bulvarı açılması ile 7 mahallede trafikte rahatlama sağlanacaktır.

Bu yolun açılması ile modern çok katlı binaların inşaatı, dolayısı ile ekonomiye ve sosyal yaşamın değişmesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.  Taha Carım Bulvarı 5. Etap çalışması sonucunda Esentepe Mahallesi Girne Şehitler Caddesi ile Mehmet Tavsal Caddesi bağlandı.  Dolayısı ile ilçenin batı bölümünde daha kestirme bir yoldan ulaşımını sağlayacaktır. Taha Carım 5. Etap için asfaltlama çalışması için ise yaklaşık 12 bin ton asfalt kullanılacaktır” dedi.
 
Yüksek gerilim elektrik hattı kaldırıldı…
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Yol çalışması sırasında Telekom, Kcetaş, Kayseri Gaz, KASKİ gibi alt yapı kuruluşları ile ortak çalışma yapıldığını sözlerine ekledi 

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181