Kayseri Melikgazi Kazımkarabekir'de 301 taşınmaz bu gün ihale ile satışa çıkıyor!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kazımkarabekir Mahallesi’nde toplam 6 bloktan oluşan 301 daire ve asma katlar kat karşılığı ihalesi ile yaptırılacağını söyledi.
 
İhale 23 Ocak 2018 günü
23 Ocak 2018 günü yapılacak kat karşılığı ihalesinin müteahhitler için bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesi’nde 6 bloktan oluşan inşaatın kat karşılığı ihalesinde sonucu müteahhitler; ruhsat, kat mülkiyeti, çevre düzenlemesi gibi işlemlerden muaf olduğunu bu açıdan maliyetin düştüğünü kaydetti.
 
YENİLENEREK, GELİŞİYOR VE BÜYÜYOR…
Gerçekleştirilen kat karşılığı ihalesin de firmalardan teklif alınacağını değerlendirme komisyonunda tekliflerin inceleneceğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ihaleye katılacak firmaların şimdiden bölge hakkında bilgi almalarının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181