Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!
Anbar, Küçükali ve Kazımkarabekir semtlerinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat ihalelerin devam ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “kentsel dönüşüm projesi kapsamında ihaleler devam etmektedir. Geçen hafta Küçükali Mahallemizde 2 bloktan oluşan 158 dairelik ve 6 dükkan ihalesi yapıldı. Şu anda İhaleyi alan firma temel kazısına başlıyor. Bu ay içerisinde inşaata başlanacak olup 2018 yılında tamamlanması planlanmıştır. Hak sahiplerine verilecek daireler ile Küçükali planlı, modern ve gelişerek değişimi gerçekleşmiş olacaktır. Belediye olarak sadece bina yenilemesi değil, bizler mahallenin tümünde yenileme yapıyoruz. Caddeleri, otoparkları, eşil alanları, çocuk oyun alanları ile yeni mekânlar oluşacaktır” dedi
 
Mahalle sakinlerinin güvenmesi ve güven duygusunun oluşması ile işleri kolaylaştığını ifada eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 bloktan oluşan 112 dairelik kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki dairelerin zamanında teslim edileceğini sözlerine ekledi.
 
Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181