Kayseri Sahabiye'de 20 taşınmaz ihale ile satışa çıkacak!
Sahabiye ve Fatih Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak. Konuyla ilgili ihale 24 Mayıs Çarşamba günü Şehir Tiyatrosu’nda yapılacak.

Sahabiye-Fatih Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi ile ilgili kanun kapsamında ihale yapılacak. Mülkiyeti şahıslara ait olup riskli alan içerisinde kalan ve uzlaşılamayan 20 taşınmaz, yine aynı alan içerisinde bulunan ve uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Konuyla ilgili ihale 24 Mayıs Çarşamba günü saat 10.30’da Şehir Tiyatrosu’nda yapılacak. İhaleye katılmak isteyenlerin 24 Mayıs Çarşamba günü saat 08.30’dan ihale saatine kadar Şehir Tiyatrosu girişinde kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

Ayrıntılar için Tıklayınız.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181