Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesinde tapu devir işlemleri başlıyor!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında tapu devir işlemleri başlıyor. Birinci uygulama etabı içinde bulunan hak sahipleri bu ay içinde tapu devir işlemlerini yaptıracaklar.

Kayseri’nin en önemli kentsel dönüşüm projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci uygulama etabı içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi’nde uzlaşma sözleşmesi imzalamış olan hak sahipleri, bu ay içinde Kocasinan Tapu Müdürlüğü’nce aranacak. Hak sahipleri, yapılan aramalarda kendilerine belirtilecek tarihlerde gerekli işlemleri yaptırmaları için Tapu Müdürlüğü’ne davet edilecek. Hak sahiplerinin söz konusu tarihlerde tapu devir işlemlerini yaptırmaları gerekiyor.  Tapu devir işlemleri sırasında detaylı bilgi için Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı personelleri Tapu Müdürlüğü’nde hazır bulunacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181