Kocasinan'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacak!
Kocasinan Belediyesi, Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 14 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis toplantısında konuşan Başkan Çolakbayrakdar, gelişerek büyüyen bir Kocasinan için Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını söyledi.

Sözlerine “Ramazan ayı, tüm İslam Alemine, milletimize ve Kayseri’mize mübarek olsun. Sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde bayrama ulaşmamıza nasip eylesin” diyerek başlayan Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin 8 bölgesinde kentsel dönüşüm yapıldığını hatırlatarak, Kocasinan’ın hızla geliştiğini ve büyüdüğünü ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, “Kentsel Dönüşüm bizim için öncelikli olarak sosyal bir dönüşümdür. Yeni birimimizle kentsel dönüşümün daha da hızlandırılmasını sağlayacağız. Böylelikle ilçemize yeni kentsel dönüşüm projeleri kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar’ın bu açıklamasının ardından 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Oymaağaç, Kötügöller, Seyrani, Mithatpaşa, Sümer, Erkilet ve Uğurevler Mahalleleri imar planlarının görüşülüp karara bağlandığı toplantıda daha sonra Kocasinan Belediyesi’ne ait Sümer, Yeşilmahalle ve Himmetdede Mahallesi’ndeki parselin okul yapılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca Yeşil ve Beyazşehir Mahallesi’ndeki belediyenin semt konaklarında PTT şubelerinin kurulması talebi de görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı Başkan Çolakbayrakdar’ın, Haziran ayı meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla sona erdi.

Kocasinan Belediyesi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181