Kocasinan Belediyesi kırsal mahallelere cazibe merkezi yapıyor!
Yüzölçümü bakımından Kayseri'nin en büyük merkez ilçesi olan Kocasinan’da bulunan tüm kırsal mahallelere hizmet ulaştırabilmek için gece-gündüz demeden çalışan Kocasinan Belediyesi, kırsalda yaptığı hizmet atağıyla dikkat çekiyor. Çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  yapılan yatırımlarla kırsal mahallelerin de cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı.

‘Yeni Kocasinan’ı kırsal mahalleleriyle birlikte hızlı bir şekilde oluşturuyoruz’ diyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın dört bir yanında çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, “Yenileme çerçevesinde kırsal mahallelerimizde alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak ‘Yeni Kocasinan’ı hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. Bu kapsamda sadece kırsal mahallelerimizde şuana kadar 37 bin kilometre uzunluğunda ve ortalama 5 metre genişliğinde yol reglajı yapıldı. İhtiyaç duyulan mahallelerimize tarımsal sulama amaçlı borular yerleştirildi. Yol ve derelerde ise su geçişini sağlamak amacıyla koruger borular döşendi.  Aynı zamanda muhtelif mahallere de bin metrekare taş duvar ve 5 adet de taziye yeri yapıldı. Kaldırım ve yol çalışması kapsamında ise şuana kadar 22 bin metrekare kilit parke yapıldı.  Belediye olarak okullar, sağlık ocakları ve mezarlıklar başta olmak üzere kamu binalarının bakım, onarım ve temizlik işlerini gerçekleştiriyoruz. Cami ve okul gibi ihtiyaç duyulan yerlerde istinat duvarları ve çevre düzenlemeleri yapıyoruz. Bu çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir. İnşallah kırsal mahallelerimizin güzellikleri daha da artacak ve değerlerine değer katmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle Kocasinan daha da güzelleşecek ve yenilenecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Yaptığımız hizmetleri artırarak vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181