Kocasinan Cırgalan semt konağına kavuşuyor!
Kocasinan Belediyesi, semt konaklarına bir yenisini daha ekliyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Cırgalan Mahallesi’nde temeli atılan semt konağında incelemelerde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, semt konağının hizmete girmesiyle bölgenin sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda büyük bir kazanım sağlayacağını vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar’a incelemeler sırasında, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleri eşlik etti. Cırgalan semt konağı inşaatını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Cırgalan Mahallesi’nde yapılan diğer çalışmaları da kontrol etti. Çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar, yoğun ilgisiyle karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etmeyi de ihmal etmedi.

İnceleme sonrası konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan ilçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapabilmenin çabası içerisindeyiz. İlçe sakinlerimizin sosyal hayatını daha da zenginleştirmek ve onları daha da mutlu etmek için birbirinden önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri olan Cırgalan Mahallesi’nde yaptığımız semt konağımızı hızlı bir şekilde tamamlamayı planlıyoruz. Mahalle sakinlerine hizmet edecek olan semt konağımızda sosyal mekanlar da oluşturacağız. Kocasinan Akademi’nin de hizmet verebileceği derslikler olacak. Şimdiden bölge sakinlerine, Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak proje, çözüm ve sosyal odaklı projeleri ve çalışmaları artırarak devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181