Kocasinan Serçeönü Mahallesi modern görünümüne kavuşuyor!
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, “Kocasinan Belediyesi olarak yaptığımız hizmetler neticesinde ilçemiz daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşuyor” dedi.

Çalışmalar ile ilgili konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’da gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları ile ilçenin çehresinin değiştiğini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçenin dört bir yanında yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Serçeönü mahallemizde ise yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme yaparken, bölgede oturan sakinlerin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıyoruz. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlayacağız. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha rahat, daha yaşanabilir ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir” diye noktaladı.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181