Melikgazi Belediyesi 15 iş yerini ihale ile kiraya verecek!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediyeye ait 15 işyerinin ihale ile kiraya verilerek istihdama ve ekonomiye katkı sağlanacağını söyledi.
 
Hem sanal ortamda hem de yerinde görülebilir
İş kurmak ve işyeri açmak isteyenler için bir fırsat olduğunu ve piyasada ve ihale ile de ekonomi de hareketlilik sağlanacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Belediye olarak mülkiyeti belediyemize ait olan salon, işyeri, kafeterya, büro ve çay ocağı gibi işyerlerini ihale ile  kiraya vereceğiz. Böylece hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz, hem de piyasadaki işyeri darlığını hafifleterek ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırıyoruz“ dedi.
 
15 işyeri…
İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 12 ayrı semtlerde bulunan toplam 15 işyerinin 26 Eylül 2017 günü ihaleye sunulacağını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, kiraya verilecek girişimciler için önemli olduğunu kaydetti.
 
26 Eylül 2017 günü
İşyerinin kiralanması için Belediye Meclisinden yetki aldıklarını ve İhalesinin 26 Eylül 2017 Salı günü yapacaklarını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kiralardan elde edilecek gelir ile Melikgazi İlçesine spor alanları, park ve bahçeler, Kapalı Semt Pazar yerleri, otoparklar ve sosyal konutlar inşa edileceğini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181