Melikgazi Belediyesi 360 konutun kat karşılığı ihalesini yapacak!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali ile Anbar Mahalleleri’nde yaptırılacak olan ve toplam 9 bloktan oluşan 340 dairenin kat karşılığı ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.
 
Melikgazi Belediyesi Encümen Salonunda ihalelerin yapılacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak Kentsel Dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 2017 yılına hızlı başladık. Şubat ile Nisan ayları arasında 1346 dairenin ihalesini yaptık. Şimdi ise İlkbahar döneminde yine 4 hafta içerisinde 9 bloktan oluşan toplam 360 daireyi kat karşılığı 7 ayrı ihale ile yaptıracağız. 4 hafta içerisinde 7 ayrı ihale ile kat karşılığı iş yapan müteahhitler için önemli bir fırsat olacaktır. Bu yıl başlanılan inşaatlar 2018 yılında tamamlanarak hak sahiplerine verilecektir. Küçükali ile Anbar Mahalleleri’ne iyi bakınız çünkü seneye bu mahalle de modern binalarla çevrelenmiş bir prestij mahalleri olarak bölge hak ettiği yerini alacaktır” dedi.
 
4 hafta içerisinde gerçekleştirilecek ihaleler ile ilgili şartnamelerin Kentsel Dönüşüm Müdürlüğünden temin edilebileceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükali ile Anbar Mahallelerinin gelişerek, güzelleşerek ve yenilenerek ve en önemlisi halkı ile bütünleşerek değişeceğini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181