Melikgazi Erenköy Mahallesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erenköy Mahallesinde yer alan Erenköy Caddesi’nin yenileme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.
 
Çevresi ve Doğası ile uyumlu çalışmalar 
Yol yenileme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile Erenköy Caddesi ve buna bağlantılı 4 sokakta asfalt çalışmasına devam ettiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, alt yapısı yenilenen Erenköy Caddesinde 6000 ton alt yapı malzemesi ile 4000 bin ton asfalt kullanıldığını belirtti.
 
Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
 
Melikgazili olmanın farklılığı
“Erenköy Mahallesi eskiden bağ ve bahçe alanlı sayfiye bölgesi idi. Ancak son yıllarda bahçe nizamı iki ve 3 katlı site şeklinde yapılan evlerle ile mahalle 12 ay hizmet alan bir bölgeye dönüştü. Bir başka ifade ile bu mahallede eskiden 30-40 aile yaz aylarında otururken bugün 12 ay  boyunca 780 konut yaz kış oturan bir semte dönüştü. Mahallenin son 10 yıldır nüfusunda 8000 artış olmuştur. Bu neden ile mahallede çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. Bu semte yer alan 1250 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki Erenköy Caddesi ile bağlantılı sokaklar ile  bunlara bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışmasını tamamlandı.Şu anda asfaltlama çalışmasına başladık. Yol genişletme ve çevre düzenleme, yaya yolu ile semt otopark yapımı sonrası Erenköy Mahallesinin tüm yolları asfaltlanacaktır. Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi”dedi

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181