Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor!
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kentsel dönüşüm Projesi kapsamında yapımına başlanılan 1. Etap 200 dairenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Ekici, çalışmalar hakkında Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman’dan bilgi aldı.

Başkan Ekici, Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap 200 dairelik kısmında inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini binaların dördüncü kat seviyesine geldiğini söyledi.

Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;
“Kentsel dönüşüm Projemiz tüm hızıyla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız 200 konutun kısa bir sürede dördüncü kat seviyesine geldik. Konutların anahtar teslimini 2018 yıl sonu itibariyle yapmayı planlıyoruz. Yapımı devam eden inşaatlarda, birinci sınıf kalite malzeme kullanılarak, vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli yapılarda oturmasını sağlayacağız. 130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek olup bu dairelerden 388 adetini satışa sunuyoruz. Hem vade farksız hem de ara ödemesiz olarak talep eden vatandaşlarımızı ucuza konut sahibi edeceğiz. Alt gelir grubu vatandaşlarımızın taleplerini dinledik ve buna istinaden alt gelir grubu vatandaşlarımız içinde talep toplama çalışması gerçekleştireceğiz. Yani, ne kadar talep o kadar daire üreteceğiz. Alt gelir grubu konutlardan almak isteyen vatandaşlarımız, bunun gerekli olan şartlarımızı kentsel dönüşüm ofisimize veya belediyemizden detaylı bilgi alabilirler.

Aylık 750 TL’den başlayan ve 120 aya kadar vade seçeneği sunduğumuz konutlar, hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de Belediyemiz garantisindedir. Kentsel dönüşüm alanında oturacak halkımız rahat, konforlu ve yaşanabilir bir Hacılar’da ikamet edeceklerdir. Talep toplama çalışmamız yaklaşık on gün gibi bir kısa süre olmasına rağmen halkımızın teveccühü ile devam etmektedir. 1 Ocak 2018 tarihinde talep toplama çalışmamız sona erecek olup başta Hacılarlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.”Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kentsel dönüşüm Projesi kapsamında yapımına başlanılan 1. Etap 200 dairenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Ekici, çalışmalar hakkında Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman’dan bilgi aldı.

Başkan Ekici, Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap 200 dairelik kısmında inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini binaların dördüncü kat seviyesine geldiğini söyledi.
Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;
“Kentsel dönüşüm Projemiz tüm hızıyla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız 200 konutun kısa bir sürede dördüncü kat seviyesine geldik. Konutların anahtar teslimini 2018 yıl sonu itibariyle yapmayı planlıyoruz. Yapımı devam eden inşaatlarda, birinci sınıf kalite malzeme kullanılarak, vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli yapılarda oturmasını sağlayacağız. 130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek olup bu dairelerden 388 adetini satışa sunuyoruz. Hem vade farksız hem de ara ödemesiz olarak talep eden vatandaşlarımızı ucuza konut sahibi edeceğiz. Alt gelir grubu vatandaşlarımızın taleplerini dinledik ve buna istinaden alt gelir grubu vatandaşlarımız içinde talep toplama çalışması gerçekleştireceğiz.

Yani, ne kadar talep o kadar daire üreteceğiz. Alt gelir grubu konutlardan almak isteyen vatandaşlarımız, bunun gerekli olan şartlarımızı kentsel dönüşüm ofisimize veya belediyemizden detaylı bilgi alabilirler. Aylık 750 TL’den başlayan ve 120 aya kadar vade seçeneği sunduğumuz konutlar, hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de Belediyemiz garantisindedir. Kentsel dönüşüm alanında oturacak halkımız rahat, konforlu ve yaşanabilir bir Hacılar’da ikamet edeceklerdir. Talep toplama çalışmamız yaklaşık on gün gibi bir kısa süre olmasına rağmen halkımızın teveccühü ile devam etmektedir. 1 Ocak 2018 tarihinde talep toplama çalışmamız sona erecek olup başta Hacılarlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.”

Hacılar Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181