Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi satışları başladı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hacılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi satışları başladı.

1. etap çalışmalarının devam ettiği Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesinde 112 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla daireler satışa çıkıyor. yüzde 10'dan başlayan peşinat seçeneklerinin bulunduğu Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesinde 90-110 metrekare ve 120-145 metrekare daire seçenekleri bulunuyor. Aylık 750 TL’den başlayan taksit imkanlarının bulunduğu Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesinde 120 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

130 dönümlük alan üzerinde inşa edilen Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi 1101 adet daireden oluşacak. Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi kapsamında üretilecek olan 1101 daireden 388 adeti satışa sunulacak.

8'er katlı 28 blok olarak tasarlanan Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi satışları başladı. Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi 1. etap kapsamında üreticek olan 200 dairenin yapım çalışmaları devam ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181