Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesi yapım ihalesine çıkıyor!
Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temeller atılacak. Proje kapsamında yaptırılacak olan ilk 200 dairenin yapım ihalesi Hacılar Belediyesi’nce önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Hacılar Kentsel Dönüşüm projesi yapım ihalesi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Doğan Ekici, birinci etap alanında uzlaşmaların tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde yıkımın gerçekleştirildiğini şimdi de yapım ihalesini yapacaklarını söyledi.

Hacılar için kentsel dönüşümün olmazsa olmaz olduğuna vurgu yapan Başkan Ekici “Hacılar Belediyesi olarak kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda ilk 200 dairenin 88 konutluk kısmının ihalesini 24 Tamumuz 2017 Pazartesi Günü, 112 dairelik kısmının ihalesini ise 27 Temmuz 2017 Perşembe günü Belediye Meclis salonunda saat 10.30’da gerçekleştireceğiz. Kentsel Döşümüm Projesi ile Hacılarımız artık yaşanabilir modern bir ilçe haline gelecek. Vatandaşlarımız hakkettiği konforlu konutlarda yaşamaya başlayacaklar” dedi.

İhaleler ile ilgili şartnamelerin Hacılar Belediyesi’nden temin edilebileceğini belirten Başkan Ekici, “2019 yılında ilk dört bloğun teslimini yapmayı planlıyoruz. Rabbim inşallah önümüzdeki ay temel atmayı da, anahtar teslimini de, tapu teslimini de nasip etsin. Yatırımcı firmalarımızı da ihalemize katılmaya davet ediyorum. Bizler de hemşerilerimiz de çok heyecanlı. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Hacılar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH 6 yıl önce

doğan amca

Misafir Avatar
berat 6 yıl önce @ABDULLAH

doğan amca napıyosun

Beğenmedim! (0)

banner182

banner181