Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesinde 1. etap 112 konutun ihalesi yapıldı!
Hacılar Kentsel dönüşüm Projesi 1. etap kapsamında yaptırılacak olan 200 dairelik konut yapımı için ikinci ihale gerçekleştirildi. Hacılar’a modern bir görünüm kazandıracak olan Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 88 dairelik kısmının geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihalesinin ardından, 112 dairelik kısmının da ihalesi gerçekleştirildi.

Hacılar Belediyesi Meclis Salonunda Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ihaleye 5 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 10 Milyon 718 Bin 064 TL olan ihaleye katılan firmaların verdiği teklifler şu şekilde; “Nejdet Yıldırım 8 Milyon 497 Bin 500 TL, Özkan İnşaat 8 Milyon 659 Bin TL, Göker Gözütok Mühendislik 8 Milyon 215 Bin TL, Polat-Nur İnşaat 8 Milyon 278 Bin TL, GK Mimarlık 8 Milyon 960 Bin TL” İhaleyi kazanan firma, ihale komisyonunun incelemesinin ardından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Hacılar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181