Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!
Hacılar İlçesinin değerine değer katacak Orta ve Aşağı Mahallelerde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesinde anlaşmalara başlandı. Geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Kentsel dönüşüm ofisine gelerek proje hakkında bilgi edinen hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı. Bu kapsamda hak sahiplerinden Hasan Pınar, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile birlikte sözleşmeye imza attı.

Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi’nden çok memnun olduğunu belirten hak sahibi Hasan Pınar, “Eski evimiz çok kötü durumdaydı. İnşallah bu proje ile modern bir konuta sahip olacağız. Katkısı olanlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ise, Kentsel dönüşüm projesi bilgilendirme toplantısının ardından hak sahipleri ile anlaşmalara başlandığını belirtti. Özdoğan “Hasan Pınar bey başvurusunu yapmıştı. Bizler de gerekli değerlendirmeleri yaptık. Hak sahibimizi kısmi bir borçlandırma ile üç artı bir şeklinde bir daire sahibi olacak. Kendisine, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, bu projenin gerçekleşmesinde bizlere desteğini esirgemeyen Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Ak Parti Gurup Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaş’a, Belediye Başkanımız Doğan Ekici ve Kentsel Dönüşüm Müdürümüz Ersel Elcuman ve ekibine, ayrıca bizlere inanan ve güvenen hacılar halkına buradan teşekkürlerimi iletmek isterim." Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ve hak sahibi Hasan Pınar Kentsel Dönüşüm Sözleşmesini imzaladı.

Hacılar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181