Kayseri Melikgazi'de 2018 yılı kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı düzenlendi!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında bütünlük sağlanması amacı ile KASKİ, KÇETAŞ, KAYSERİGAZ ve TÜRKTELEKOM ile  gerçekleştirilecek olan yatırımların planlaması için yapılan toplantı da yatırımların uygulama takviminin belirlendiğini söyledi.
 
550 bin nüfusu ile 52 il merkezinden fazla…
Kayseri merkez yerleşiminde nüfusunun % 50’sinden fazlasının sadece Melikgazi de yerleştiğini ancak mesai ve hafta sonları bu nüfusun daha da arttığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Belediyemiz ile yatırımcı diğer kurumlar ile yapılan toplantıda 2018 yılı Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşümde ortak ve koordineli çalışma ile planlanması gündemi oluşturmuştur. Kentsel Dönüşüm için 39 blok ve 5494 dairenin yapımı devam etmektedir. Tüm bu birimlerin düzenli, ortak ve planlı bir çalışma yapabilmesi için toplantı düzenleyerek görev dağılımı gerçekleştirdik”  dedi.
 
Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans
Bu toplantıda çalışma planı oluşturularak çalışma takvimi yapıldığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye olunmasında en büyük etkenin iyi bir planlanma ile mali kaynakların israfsız kullanımı olduğunu, bu açıdan 2018 yılı kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı düzenlediklerini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181