Kayseri Sahabiye'de 1. Etap içerisindeki binaların tahliye süreci 15 Eylül'e ertelendi!
Sahabiye ve Fatih Mahalleleri kentsel dönüşüm çalışmalarında birinci etaptaki hak sahiplerine ev ve iş yerlerini boşaltarak teslim etmeleriyle ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen süre Kurban Bayramı’nda vatandaşların mağdur olmaması için ertelendi. Daha önce 15 Ağustos olarak açıklanan tarih 15 Eylül olarak yeniden belirlendi.

Sahabiye ve Fatih kentsel dönüşüm projesi birinci etabında hak sahiplerinin en geç 15 Ağustos 2017 tarihine kadar binaları boşaltarak Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etmeleri istenmişti. Büyükşehir Belediyesi, bu bölgede bulunan hem kiracı hem de mülk sahiplerinin yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle mağdur olmaması amacıyla, yapıların son boşaltma ve teslim tarihini 15 Eylül 2017 gününe erteledi. Bu tarihin teslim açısından son tarih olduğu, evlerini Ağustos ayı içerisinde teslim eden hak sahiplerinin kira yardımını Ağustos ayı içerisinde, Eylül ayı içerisinde teslim edenlerin ise kira yardımlarını Eylül ayı içerisinde alacakları belirtildi.

Hak sahiplerinin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için 15 Eylül 2017 tarihinden önce işlemlerini yaptırmaları istendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181