Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm 1. etap sözleşmelesi imzalandı!
Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1.Etap, 1.Kısım İnşaatlarının Yapım İşi sözleşme imzalandı. Sadece Kayseri’nin değil Türkiye’nin önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap, 1. Kısım İnşaatlarının Yapım İşi için sözleşme imzalandı. 1.Etap 1. Kısım inşaatlarının yapım işi ihalesini Erkut İnşaat kazanmıştı.

Büyükşehir Belediyesi tarihinin en önemli projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap inşaatları yakında başlayacak. Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Nuralan, geçen ay yapılan 1. Etap 1. Kısım inşaatlarının yapım işi ihalesini alan Erkut İnşaat ile sözleşme imzaladı. 

İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Nuralan, atılan imzaların, şehrimize, ülkemize, Sahabiye halkına, Büyükşehir Belediyesi’ne ve yüklenici firmaya hayırlı olmasını temenni etti. Sözleşmeyi imzalayan Erkut İnşaat Genel Müdürü Erkut Korkmaz da ilk etabın diğer etaplara da örnek olacağını söyledi.
Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap 1. Kısım 5 bloktan oluşuyor. Yapılacak olan beş blokta 80 ila 310 metrekare arasında 622 daire ve 20 ila 400 metrekare arasında 55 adet iş yeri bulunuyor. Birinci etapta ayrıca rekreasyon alanı altında 39 bin metrekare büyüklüğünde iki katlı otopark yer alıyor.

Kayseri Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181