Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?
Toplam inşaat alanının 132 bin metrekare Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm 1. etap çalışmalarına çok yakında başlanacağı düşünülüyor.

1. etap ihalesinin yapıldığı Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm 1. etap yapım işi ihalesini Erkut İnşaat kazandı. 1. Etap 1. kısımda yapılacak olan beş blokta 80 ila 310 metrekare arasında 622 daire ve 20 ila 400 metrekare arasında 55 adet işyerinin yer alacağı Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm 1. Etap 1. kısım toplam 5 bloktan oluşacak.  

3 bin 800 adet konut, 1620 adet işyer ve 400 adet diğer nitelikteki (depo, demek, kullanım dışı vs) bölümlerinin bulunacağı Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde toplam 5 bin 820 adet bağımsız bölüm yer alacak. 1. etabında 39 bin metrekare büyüklüğünde iki katlı otoparkın planlandığı Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm  510 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181