Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi detayları!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından daha yaşanabilir ve modern bir kent yaratmak amacıyla hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 5 bin 820 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

510 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 350 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılıyor. Kullanılamayacak ve deprem riski taşıyan binaların yeniden inşa edilerek kentsel refah ve yaşam kalitesini artıracak olan dönüşüm projesi kapsamında 624 adet bina inşa edilecek. Yaklaşık inşaat alanı 680 bin metrekareyi bulan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 3 bin 800 adet konut, 1620 adet işyeri, 400 adet diğer nitelikteki (depo, demek, kullanım dışı vs) bölüm yer alıyor.

62 bin metrekarelik Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabı 63 adet bina ve bu binalarda 472 adet konut, 40 adet işyeri olmak üzere toplam 512 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Ayrıca 1. etap içerisindeki daireler beş farklı tip ve büyüklükte inşa edilecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181