Kayseri Yeşilhisar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!
Belediyemiz tarafından İlçemizin İdris ve Beyleryukarı Mahallelerinde uygulanmaya başlanan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İlk blok çalışmalarında kaba inşaatı tamamlanan ve ikinci blok için alan temizleme işlemleri gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız sayın Abdulkadir AKDENİZ Projenin Yeşilhisar’a yeni bir değer daha katacağını ifade ederek şunları kaydetti; “Kentsel Dönüşüm Projesi ilçemizin çehresini değiştirecek, ilçemize değer katacak, insanımızın konut bağlamında hayat standardını yükseltecek önemli bir proje. Bunların yanında ilçemizde dönüşümü elzem kılan en önemli faktör deprem faktörüdür.

Dönüşüm uyguladığımız mahallelerimizde bulunan konutların birçoğu depreme dayanaksız, deprem yönetmeliğine uygun olmayan kagir yapılardır. İlçemizin 3. Deprem kuşağında ve ecemiş fay hattı üzerinde yer aldığını da hesaba katarsak gerçekten bu projemizle sadece ilçemize yeni bir yapı stoğu kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda can ve mal güvenliği noktasında da önemli bir çalışma gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz aylar içerisinde yapımına başladığımız ilk blokta kaba inşaatını tamamladık. Şimdi ise bu alana inşa edeceğimiz, zemini ticaret alanı üzerinde ise 150 metrekarelik 3+1 dairelerimizin yer alacağı blok için yıkım ve alan temizleme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ben bu çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yeşilhisar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181